Spóroljon időt és pénzt! Könnyedén.

Teljesen értelmetlen úgy fejleszteni az üzletmenetet, hogy közben még több kötelezettséget és problémát húz magára. Az ismertorvos.hu úgy segít Önnek több pénzt keresni, hogy még időt is spórol. Töltse idejét azzal, ami igazán számít!

Ingyenes bemutató

pl_dz_premium_2_20.png

Nem kell bajlódni a foglalásokkal, a praktikus beépített orvosnaptár kézben tartja a viziteket

Felméréseink szerint a páciensektől érkező telefonhívások 44%-kát nem veszik fel az orvosok. A praktikus beépített orvosnaptár segítségével telefonhívás nélkül tudnak Önhöz időpontot foglalni minden nap, minden órában. Hát nem nagyszerű?

pl_dz_premium_2_13.png
pl_dz_premium_2_11.png

65%-kal kevesebb elfelejtett vizit

A páciensek gyakran elfelejtik a megbeszélt viziteket, ezzel kellemetlen helyzetben hagyva az orvost.

Az ismertorvos.hu rendszerén keresztül lefoglalt időpontok után minden esetben SMS emlékeztetőt küldünk a pácienseknek, így 65%-kal csökkenhet az elfelejtett vizitek száma.

Nézze meg élőben!

Megnézem hogy működik!
pl_dz_premium_2_03.png

Legyen több időpontfoglalása!

Milyen gyakran esik meg Önnel, hogy szabad ideje marad két vizit között? Megesik, hogy a páciensek váratlanul lemondanak egy időpontot, de ez nem okozhat problémát, ha erre is felkészült! A naptárban pillanatokon belül szabaddá teheti a megüresedett időpontot, melyet azonnal láthat az a 300 000 látogató, aki a weboldalunkra érkezik havi szinten.

pl_dz_premium_st_36.png
pl_dz_premium_2_17.png

Kerüljön a keresők élére! Extra kiadás nélkül.

A weboldalak rendkívül nagy versenyben vannak egymással, hogy a keresőkben minél jobb helyen szerepeljenek. A jó pozíció sokszor költséges, rengeteg idővel és munkával jár. Miért bajlódna ezzel, ha a Prémium profillal azonnal a kereső élére kerülhet? Legyen még egy gonddal kevesebb!

pl_dz__03.png

Páciensek kezelése könnyedén. Akárhol.

Mostantól nem okoz bonyodalmat a páciensek kezelése, hisz egy online felületen tájékozódhat a lefoglalt időpontokról, felvehet új pácienseket, illetve átütemezheti a meglévő viziteket. Könnyedén megoszthatja asszisztensével, akivel akár egy időben is kezelheti naptárát.

PicApp_-_Apple_iMac_1.png
pl_dz_premium_2_26.png

Tudja meg, hogyan spórolunk Önnek időt és pénzt egyszerre!

Kérjük töltse ki az űrlapot és kollégánk keresni fogja amint lehet.