Több páciens. Könnyedén.

Tudja hogyan fejlesztheti praxisát hatékonyan? Épp megtalálta a módját. Bízza rá magát a világ legnagyobb szolgáltatójára, mely segít összekötni az orvosokat a páciensekkel. Havonta 130 000 vizitet foglalnak le orvosainkhoz világszerte.

Részletek

pl_dz_sect_03.png

Érjen el 300 000 pácienst

Az ismertorvos.hu-t havonta 300 000 beteg keresi fel, így Magyarország legnagyobb orvosfoglaló weboldala. Mi lehet kényelmesebb annál, mint az, hogy ezek a páciensek azonnal, maguknak foglalhatnak időpontot Önhöz?

 

 

pl_dz_icon_03.png

Professzionális webes megjelenés

Jelenítse meg az Önhöz méltó környezetben elérhetőségeit, tapasztalatait és fényképeit! Emelkedjen ki a többi szakember közül prémium profillal, hogy a páciensek könnyebben rátaláljanak Önre.

4x

több páciens választja azokat az orvosokat,
akik minden információt megadnak adatlapjukon.

pl_dz_premium_2_03.png

Szerezzen új pácienseket!

Ne veszítsen el többé egy pácienst sem azért, mert nem tudta felvenni a telefont! A praktikus beépített orvosnaptár segítségével 0-24 foglalhatnak Önhöz időpontot teljesen egyedül. Világszerte havi 130 000 időpontfoglaláshoz juttatjuk orvosainkat, melynek 85%-a az adatlapokon található orvosnaptáron keresztül történik.

Természetesen korábbi elérhetőségei továbbra is kint maradnak az adatlapján.


55%

-a a foglalásoknak az általános rendelési időn kívül történik (hétvégén, vagy hétköznap 18:00-8:00 között).

Nézze meg élőben!

Megnézem hogy működik!
pl_dz_premium_2_13.png
pl_dz_premium_2_11.png

Érjen el akár 10x több pácienst!

Adatlapját segítjük, hogy mind az ismertorvos.hu oldal látogatói, mind a Google keresőben böngésző páciensek nagyobb eséllyel találjanak Önre. Prémium profil felhasználóinknak átlagosan 10-szer több látogatója van, mely elősegíti azt, hogy minél többen foglaljanak Önhöz időpontot a praktikus beépített orvosnaptár segítségével.

pl_dz_premium_2_17.png

Jobb pozíció a keresőkben. Extra kiadás nélkül.

A weboldalak rendkívül nagy versenyben vannak azért, hogy a keresőkben minél jobb helyen szerepeljenek. Ez sokszor költséges, rengeteg idővel és munkával jár. Miért bajlódna ezzel, ha a Prémium profillal azonnal a kereső élére kerülhet! Legyen még egy gonddal kevesebb!

 

PREMIUM2x.png
pl_dz_premium_2_20.png

Hatékonyabb, ha csak az eredmények után fizet

Minden üzleti döntés legfontosabb következménye annak eredményei. A prémium profil árazása úgy lett kialakítva, hogy csak azok a páciensek után fizessen, akik valóban időpontot foglaltak le Önnél. Így kényelmes és hatékony.

Árlista megtekintése »

pl_dz_premium_2_26.png

Tudja meg, hogy mi mindenre lehet képes Prémium profillal!

Kérjük töltse ki az űrlapot és kollégánk keresni fogja amint lehet.