pl_dz_videos_03.png

A magánpraxisomban a betegek számát tekintve az ismertorvos.hu segítségével mennyiségi változás következett be. Online időpont foglalással betegeim könnyen és egyszerűen jelentkezhetnek be.

Dr. Vorobcsuk András
Kardiológus, Aneszteziológus


cutmypic.png

Nagyon jó tapasztalatom volt az ismertorvos.hu weboldal előjegyzését illetően, nem is hittem volna, hogy ennyien bejelentkeznek hozzám! :) Látszik, hogy sokan nézik ezt az oldalt. Abszolút meg vagyok elégedve a szolgálatatással. Örülök az sms értesítőnek is, hogy rögtön látom, ha valaki időpontot foglalt hozzám.

Török Eszter
Dietetikus


Örülünk a lehetőségnek, hogy az ismertorvos.hu segítségével praxisunkat bővíthetjük. Kapcsolatunkat a korrektség a figyelmesség és a megbízhatóság jellemzi. Szeretnénk megelégedettségünket ismételten hangsúlyozni.

Dr. Gábor Imre
Fogorvos

A két egészségügy portál egyesülésével létrejött „ismertorvos.hu” kiterjedtebb lehetőségeket biztosít orvosoknak szakmai tájékoztatás  és a praxis működését segítő szolgáltatásával.

Dr. Pétervári László
Nőgyógyász, Genetikus


pl_dz_videos_06.png

Már évek óta ismerem és be is jelentkeztem, az akkor még DocPlanner néven működő oldalra, mert szimpatikus volt, hogy a páciensek véleményt nyílváníthatnak az orvosokról. Akkor még vizsgálati időpont bejelentkezésre nem volt lehetőség.

Nagyszerű ötletnek tartottam és persze, azonnal éltem is a lehetőséggel. Annak is örülök, hogy az orvos válaszolhat is a beteg véleményére. Mert ugyan tudjuk, hogy a betegnek mindig igaza van, de hallgattassék meg a másik fél is!

Dr. Renner Adrienn
Fül-orr-gégész

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Prémium Profil